UYGUN FİYATLI PARABEN İÇERMEYEN EN İYİ ŞAMPUAN



        Bugün sizlere watsonsdan çok etkisinde kalarak aldığımız şampuandan bahsetmek istiyorum.

  Restorex markasının hiç bir ürününü daha önce denememiş olmama rağmen, bu şampuan hakkında o kadar olumlu yorumlar duydum ki mutlaka denemeliyim diye düşündüm.Kullananların %90 sı abartmıyorum memnun kalmış ve bütün vaat ettiklerini gerçekteştirdiğini yazmış.


 Bu şampuan içerisindeki sarmaşık özü ile saç dökülmesini durdurduğunu, saçların sağlıklı uzamasına yardımcı olduğunu,mineraller ile saçı beslediğini ,güçlendirdiğini, canlılık kazandırdığını vaat eden bir şampuan.

 Pazar günü whatsonsda bu ürünle bir indirim yapmışlar hatta. Hala devam ediyor mu bilmiyorum ama ikili ürün halinde bir fırsat paketi oluşturmuşlar ve sadece 7 tl.Denemeye degecek  bir fiyat olduğunu düşünüyorum.Normalde tekli fiyatı 15-20 tl civarı.


  Şampuanın içerinde Paraben içermemesi daha çok ilgimi çeken yönü oldu tabiki.Ve herkesin ürünü çok severek kullandığını memnun kaldığını hatta herkesin 3 er 5 er paket aldığını görünce mutlaka denemeliyim diyerek aldığımız bir ürün oldu.

  Sizlerde Restorex markasının şampuanı kullandınız mı? Olumlu yada olumsuz sonuçlarınızı benimle  paylaşırsanız sevinirim.Kullandıktan sonra bende mutlaka sonuçlarını paylaşacağım. Sevgiler...

Yorumlar

  1. Bende pazar günü 2 paket aldım çok memnunum indirime girdigini görünce hemen aldım tavsiye ederim kokusuda çok güzel

    YanıtlaSil
  2. Bana da denemem için göndermişler set halinde kullanmaya başladım. Kokusunu aşırı derecede çok sevdim fakat ben de dökülme yapıyor :( umarım bu dökülme durur

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya inşallah durur canım dökülme :( teşekkürler yorumun için .

      Sil
  3. Paraben içermemesi güzelmiş :)

    YanıtlaSil
  4. Fiyatı iyi,paraben içermemesi de güzelmiş.Denenebilir :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Paraben aradığımız en önemli şey aslında.Bide fiyatın denenebilir olması dahada güzel ;)) teşekkürler

      Sil
  5. Benim de saçlarım mevsim geçişinden dolayı çok dökülüyor :( İyi gelecekse denenebilir, kullandıktan sonra yorumlarınızı bekliyoruz :)

    YanıtlaSil
  6. Güzel bir ürünmüs 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah denildiği gibi faydalarıda güzel olursa süper ;)

      Sil
  7. Saç uzatıyorsa mutlaka denerim. Çünkü henüz saçımı uzatan hiçbir ürüne rastlamadım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Deneyimlerimi mutlaka paylaşacağım :) teşekkürler

      Sil
  8. Ben açıkçası rastgele bir markette denk geldim bu şampuana. İçerisinde paraben içermediğini görünce ve de saçları uzatıyor yazınca üstünde, bir deneyeyim dedim. Ben maalesef beğenemedim. İkinci gün saçlarım yağlanma yaptı. Halbuki bazı şampuanlar gerçekten de üçüncü günün sonunda yağlanma yapıyor bende. Ben pek memnun kalmadım. Cilt tipime iyi gelmediğindendir belki de. Bu kadar iyi yorumlandığını bilmiyordum... Blog dünyasına hoşgeldiniz bu arada, bana da beklerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim yorumunuz için :) Kişiden kişiyedeğiklik gösterebiliyor ürünler malesef :( Ablamda aynı şeyi söylemişti. Mutlaka dönüş yapacağım :) sevgiler

      Sil

Yorum Gönder

Yorumlarınızı bekliyorum :)

Popüler Yayınlar