SEVMEDİĞİM KOZMETİK ÜRÜNLER 1


  Bugün bir değişiklik yapıp, kullanıp memnun kalmadığım, hiç bir etkisini görmediğim ve bir daha almayacağım ürünlerden bahsetmek istiyorum.



  Avon markasının kokularını sevmeme rağmen, Kalıcı olmamaları ve çok çabuk bozulmaları beni bir daha almamaya teşvik ediyor malesef.Bunun yanında bozulan Perceive parfümde var,onu daha önceden attığım için resimde yer veremedim.Halbuki bir zamanlar Pur Blanca parfümün müptelası olmuştum resmen...  Benim gibi bir çok parfümü bir arada kullanalar varsa kesinlikle tavsiye etmem !



  Bıotherm markasını duymuşsunuzdur. Nem verme özelliği açısından bu nem maskesini tercih etmiştik ama bende gerçekten işe yaramayan ürünlerden oldu.Kuru cilt yapısına sahip olanlar için yapılmış bir maske içerisindeki karite yağı ve kayısı yağı ile cildi nemlendirmeyi vaat ediyor. Fiyatına göre istediğim etkiyi vermeyen ürünler arasında malesef bir daha tercih etmeyeceklerim arasında yerini aldı.

O


   Urban care saç bakım serumu ;  kuru , ince telli, yıpranmış mat saçlar için geliştirilmiş bir seri.Vaatleri saça anında etki ederek, nem ve parlaklık kazandırır,şaç kırılmalarını engeller ve ısıya karşı dayanıklıdır.Bu üründe benim beklentimi karşılamayan bir ürün oldu, satın alalı aylar geçmesine rağmen köşeye atılan ürünlerden.Bu markanın bir çok ürünü başarılı buluyorum fakat bu seri bende etkili olmadı.


  Loreal Pro fiber, kod adı Fuşya. Az yıpranmış saçlar ve kuru şaç uçları için geliştirilmiş bir seri.Ben bu seriden onarıcı maskesini kullandım fakat pek bir etksini göremedim.Belki serinin diğer ürünleriyle beraber kullanmadığım için olumlu bir sonuç alamadım.Birde saçlarımın tamamen yapışmasını sağlayan bir ürün oldu.İnce telli saç yapısına sahip olduğum için bu özelliğinide pek sevemedim.Fiyatına göre bir daha almayacağım ürünler arasında yerini aldı.

   Sizin bu ürünler arasında severek kullandıklarınız varsa benimle paylaşabilirsiniz.Malesef bende etki etmeyen ürünler oldu.Sizin sevmediğiniz ürünler  hangileri ?






Yorumlar

  1. Ürünlerden hiçbirini denemedim, sanırım bir kaybım olmamış :) nem maskesi olarak caudalie mouisturizing mask'i çok beğenerek kullanıyorum, tavsiye ederim.
    Sevgiler!
    Zeynep

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim yorumunuz için bakıcam mutlaka nem maskesine :)

      Sil
  2. Parfümleri denedim ama sorun yaşamadım, diğerlerini denemedim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler yorunuz için :) parfümlerle ben malesef çok çeşit kullandığım için yaşadım galiba ☹️

      Sil
  3. Wish of love lise hayatimin (uygun fiyatli diye aldigim😂) parfumu.Ama kaliciligi hic yoktu yaaaaa....😒

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen canım çok hafif güzel bir kokusu var ama malesef kalıcı değiller :)

      Sil
  4. Avon denilince herkesin bir gecmisi var sanirim benimde lise donemime denk gelmisti cok kalici olmayan anı kurtaran parfumlerden :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen herkesin bi kokusu tanıdığı sevdiği bir koku vardır :) teşekkürler :))

      Sil
  5. Little black dress😍
    Ay ne severdim onu hediye olarak gelmişti üstelik Avon ürünlerine pek sıcak bakmasam da o parfümü sevmiştim bazı ürünler beklenen sonuçları getirmiyor gerçekten.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben avonun bütün parfümlerini kullandım galiba :)) o kokuyuda cok severdim ama... aynen canim cok haklisin her ürün ihtiyacımızı karşılamıyor ☹️

      Sil
  6. Urbanın ürünleri gerçekten ama gerçekten çok kötü. Saç açıcı spreyını aldım verdiğim paraya acıdım. Saçı açmak yerıne daha da dolandırıyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben birtek urban care in milkshake ini sevdim galiba canım oda kokusundan dolayı :) teşekkürler yorumunuz için :)

      Sil
  7. sanırım cilt ve saç yapımız tutuyor benim için çok faydalı bir yazı oldu bu..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Buna sevindim canım 😍 teşekkür ederim yorumun için :)

      Sil
    2. Buna sevindim canım 😍 teşekkür ederim yorumun için :)

      Sil
  8. Bence de çok iyi bir yazı olmuş bu, hep iyiler tanıtılmamalı...

    YanıtlaSil
  9. Wish of love ben de sevmedim hiç kalıcı değil :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler yomunuz için :) malesef avonun çoğu parfümü öyle :(

      Sil
  10. Bu yazı çok güzel oldu. Aklımda olsun bu ürünler.

    YanıtlaSil
  11. ben bu ürünleri hiç kullanmadım yazınız iyi oldu

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınızı bekliyorum :)

Popüler Yayınlar