GÖZ ÇEVRESI İÇİN BAKIM KREMİ ŞART !



 Göz altında ,oluşabilecek kırışıklık, morluk , göz altı torbalanması,yağ bezeceklerinin önüne geçebilmek için, göz çevresi için bakım kremi şart!

   Bu yaştan yaşa, cildinizin yapısına göre , kişiden kişiye değişiklik gösterebilir.Örn; Bazı Kişilerde18 yaşında kendini göstermeye başlarken, bazı kişilerde ise bu süreç 30 lu yaşları geçebiliyor.

  Ben daha önce hiç kullanmamış olmama rağmen , artık göz altımı nemli tutmam gerektiğini düşünerek, göz çevresi bakım kremi arayışı içerisindeydim aslında bir kaç aydır.


  DermaV10 markasının göz çevresi için olan bu rolon kremine denk geldim. Bu markayı daha önce hiç duymadım desem yeridir, üstelik fiyatıda diğer markalara göre çok çok uygundu.(Fiyatı tl olarak çevirdiğim zaman 15-20 tl civari.)İçerisindekiler ve özellikleri kremi almam için yeterli oldu aslında ;



✔️ Salatalık ekstresi ,
✔️Yorgun gözleri canlandırır,
✔️Koyu halkaları ve torbaları azaltır,
✔️Paraben ve parfüm içermez.

 Paraben ve parfüm içermemesi benim için çok önemli, test edilmiş onaylanmış bir ürün.Başlığının kullanılabilirliğini çok sevdim, diğer kremlere göre daha hijyenik.Yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum daha tam olarak etkilerini anlayamasamda, bıraktığı ilk izlenimler olumlu oldu bende. Canlandırma özelliğini gerçekleştirdiğini söyleyebilirim.


    Her pahalı aldığımız ürün iyi değildir, her ucuz aldığımız üründe kötü değildir, diyerek bu göz kremine bir şans vermek istedim.

 Sizler bu markayı daha önceden duydunuz mu ? Kullandığınız ürünler varmı ? Ne gibi sonuçlar aldınız benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum. Sevgiyle kalın...

Yorumlar

  1. Aynen göz çevresini ihmal etmemek lazım. Roll on başlığı çok kullanışlı görünüyor, denemek lazım :)

    YanıtlaSil
  2. Roll-on oluşu çok güzel, markası duymamıştım, rastlarsam denemek isterim, ben şu an Nivea'nin bir kremini kullanıyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler yorumunuz için :) aslında nıveayı da gördüm ama emin olamıştım memnunmusunuz peki ?

      Sil
  3. Göz çevresi gerçekten çok önemli deri ince olduğu için çoğu kremler sürülmüyor. Ben göz çevrem için hindistan cevisi yağı kullanıyorum. Size de tavsiye ederim :) Paylaşım ve anlatımınız güzel olmuş. Bu kremi de bir gün hindistan cevizi yağından bıkarsam alacağım. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım yorumun için :) hindistan cevizi yağı güzel bir düşünce teşekkür ederim :)

      Sil
  4. Sonucunu merak ediyorum güzel ürüne benziyor :)

    YanıtlaSil
  5. Torbam ve morlugum olmasa da fazla gülmekten dolayı kaz ayaklarım var 😀 off bıktım sürekli bakım yapmaktan kadın olmak ne kadar zormus 😀

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)))) hayat gülmekle güzel boşver canım sen gülmeye devam et :)

      Sil
  6. bu markayı daha önce hiç görmemiştim, güzel olmalı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende görmedim canım , ama fiyatına göre iyi bir kreme benziyor :) teşekkürler :)

      Sil
  7. Görselde net çıkaramadım ama bilye uçlu ise masaj özelliği de harikadır...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Resimleri telden çektiğim için malesef anca bu kadar oluyor :)) evet canım bilye uçlu teşekkürler yorumun için :)

      Sil
  8. Ben kullanmadim ama markayi görürsem deneyebilirim 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fiyatına göre değecek bir ürün olduğunu düşünüyorum canım denemeye değer :) sevgiler

      Sil
  9. Bende gelip bakayım dedim tam benlik bir blog :)

    YanıtlaSil
  10. Hiç bilmiyorum bu markayı :) Güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
  11. Ürünün etkilerini merak ettim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hala kullanmaya devam ediyorum :) şimdilik güzel bir ürün :)

      Sil
  12. Canım kullandığın kadarıyla nasıl bir ürün. Bende göz çevresi kremi arayışındayım. Açıkçası çok pahalı ürünlerde kullandım ama dediğin gibi her zaman iyi olmayabiliyor. Eğer bu kremden memnunsan bende bir şans verebilirim <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hala kullanmaya devam ediyorum ;) her hangi bir yan etkisini görmedim. Ama şu işe yaradı diyeek kadarda bir faydasını görmedim açıkcası :) ama nemlendirmesi güzel günlük kullanım için uygun fiyatlı idael bir ürün bence :) sevgiler

      Sil
    2. Bitirmek üzere olduğum üründe sadece nemlendiriyor başka bir özelliği yok ama benim aradığım biraz daha şişlik azaltma ve göz çevresini rahatlatma gibi etkiler. Onuda pek bulamıyorum :D Yinede uygun fiyatlı olduğu için bakılabilir :))

      Sil
    3. Hımm anladım canım :) ama bu ürün bana göre sadece nemlendiriyor:) ama gerçi benim göz altlarımda şişlik vs. yok :) olsaydı etkili olurmuydu bilemedim :) denemek lazım :)

      Sil

Yorum Gönder

Yorumlarınızı bekliyorum :)

Popüler Yayınlar