GARNIER SKIN NATURALS NEM BOMBASI


  Bu aralar nem maskelerinin adını çok duyar olduk. Kışa girdiğimiz bu dönemlerde ise duymaya devam edeceğiz , çünkü kışın cilt soğuk havalara karşı daha dayanıksız olduğu için haliyle nem maskelerine yöneleceğiz.

  Garnıer de her markanın olduğu gibi bir nem maskesi ile çıkıyor karşımıza , kullanımı kolay olması açısındanda bir çoğumuz kağıt maskelere yöneliyoruz.Garnier de bunlardan bir tanesi.Bu maskenin bize vaat ettiği şeyler ;

-Yoğun şekilde nemlendirme ,
-Cilde canlı bir görünüm kazandırma ,
-Cilde ışıltı verme.

  Ben kendi deneyimlerime dayanarak bu soruyu cevaplamak istiyorum. Evet yoğun bir şekilde gerçekten nemlendiriyor, zaten paketi açtığınızda da içindeki serumun yoğun olduğunu göreceksiniz. Maskeyi 15 dk bekletip çıkartıyoruz yüzümüzden , çıkarttığınızda bile cildiniz çok nemli olacaktır. Fazla nemi silmeyin, yıkamayın kesinlikle ! Cildiniz zaten emecektir, cilt yüzeyinde kalan fazla serumu.(Bu yanlışa düşenleri çok okuduğum için uyarmak istedim).Cildi canlı gösterme ve ışıltı verme konusunda evet maskeyi çıkarttığınızda daha parlak bir cilde sahip oluyorsunuz.

 Yalnız benim bu maskede sevmediğim şey sadece o günlük etkisi, uzun süre nemli kalmıyor cildiniz. Yaz aylarında yeterli olabilir ama kış aylarında haftada 1 kere ile yeterli olacağını düşünmüyorum.

  Ben cildim çok kuruyup pul pul dökülmeye başladığında, başka uygulamalarla bunun önüne geçebiliyorum. Bununla ilgili de bir yazmayı düşünüyorum. Umarım yazım sizler için faydalı olmuştur.



Bumerang - Yazarkafe

Yorumlar

  1. nasıl uygulamayla cilt kuruluğunun önüne geçiyorsunuz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım bunun için bi yazı paylaşacağım yarın inşallah.Orada ayrınlılı okuyabilirsin. Ama şunu söyleyebilirim, nıveanın yağlı kremini maske olarak uyguluyorum.

      Sil
  2. Tek bir gün için nemlendirmesi dezavantaj olmuş 😕 ama denemeye değer teşekkürler 💜

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haftalık bakım için idael evet ama, nemlendirmesi uzun sürse daha güzel olurdu :)) sevgiler💕

      Sil
  3. benim gibi kuru ciltliler için yeterli olmadığını düşünüyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen canım kuru cildin varsa yeterli olmayacaktır :(

      Sil

Yorum Gönder

Yorumlarınızı bekliyorum :)

Popüler Yayınlar