Bio-Oil YÜZ YAĞI



 Özellikle kış aylarında cildimiz daha fazla kuruduğu için yağlara yöneliriz.Hem Türkiye'de hem Avrupa'da olan Bio-Oil markası uygun fiyatlı olarak alabileceğiniz alternatifler arasındadır.

 Kokusu ve yapısı çok güzel gerçekten, cildinizin üzerinde kat kat yağ tabakası bırakmıyor. Cildinize siz masaj yaparak uyguladığınızda cildiniz yağı zaten emiyor ve anında nemli bir cilde sahip oluyorsunuz.

 Fiyatına göre verdiği etki çok fazla gerçekten , denemenizi tavsiye ederim. Bu yağı hamile bayanlar, çatlakları içinde kullanabilirler.Kullanan 10 kişiden 9 u çatlaklar için de çok etkili olduğunu söylüyor.

Yağ bakımlarını cildinize uygularken, gece yatmadan önce yapmanızı tavsiye ederim. Sabaha kadar nemi içine hapsettiği için, güne sağlıklı ve nemli bir cilt ile uyanıyorsunuz.

 Bunu hangimiz istemeyiz ki...

Bumerang - Yazarkafe

Yorumlar

  1. Meraba :) nihayet bloğuna gelebildim. İzlemeye de aldim tabi :)

    Ay ben bu yagi hamileyken aldim ancak bende pek etkili olmadi. Doktorumda hic bir yöntemin catlağa etkisi olmadigini sadece azalttigini söylemisti. Ama nem bakımından cok iyi. Kokusuda harika. Bencede alınmali :) hala var bende hatta. Eline saglik canm güzel bir yazi olmus

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldin :) bende nem için kullanıyorum şuan , evet hiç bir sey tamamen geçirmez zaten ama dediğin gibi azaltır;)

      Sil
    2. Merhaba
      Bio oil almıştım fakat bir türlü kullanmaya fırsat bulamamıştım. Y azınız sayesinde heveslendim en yakın zamanda kullanmaya başlayacağım. Blogunuzu takip etmeye başladım fakat blog ismimle takip edemiyorum nedenini biliyormusunuz?

      Sil
    3. Hoşgeldiniz:) ben g + programımı da blogumun adına açmıştım, öyle yapmayı deneyebilirsiniz. Sevgiler :)

      Sil
    4. Bio oil bende kullandimmmm🖖 hem cildime hem de hamileligimde catlak olmasin diye karnima uygulamistim.Gayet guzel bir urun bence de canim.💙😚

      Sil
    5. Teşekürler yorumun için canım :) 💕 bende çok sevdim 😍

      Sil
  2. Ablam hamileyken kullanmıştı pek faydası olmadı ama. Tabi kişiden kişiye değişebilir bu durum. Ben kokusunu çok beğenmiştim ama kullanmadım.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınızı bekliyorum :)

Popüler Yayınlar