L'OREAL SAF KİL ARINDIRICI MASKE VE YIKAMA JELİ DENEYİMLERİM👍




  


    Son zamanlarda çok rağbet gören  Kil maskeleri uzun zamandır güzellik rutininin bir parçası olsada, bu aralar popülaritesini artırmıştır. L'oreal bu konuda Kişilerin ihtiyaçlarına göre 3 farklı maske ve yıkama jeli ile bizlere öneriler sunmaktadır.Benimde bu seriden kullanmaya başladığım ve memnun kaldığım saf kil maskesi ve yıkama jelinden bahsetmek istiyorum. 

    Bu seri,  günlük kullanım için gerçekten çok kolay ve ideal. Yıkama jelini sabah akşam kullanarak,günlük rutinimize ekleyebilirsiniz. Makyajsız cildinize ; dairesel hareketlerle özellikle alın,burun,ve çene bölgesine masaj yaparak uygulayın  ardından yıkayın.Maskeyi ise haftada 2kez tüm cildinize uygulayarak 15 dk bekleyip yıkayın.Bu kadar kolay gerçekten.





    Ölü deriler cilt yüzeyinde kalarak cilt tabakasının gün geçtikçe kalınlaşmasına ve sertleşmesine sebep olur.Günlük yıkama jeli ile bunun önüne geçebilir ve saf Kil maskesi ile bunu destekleyebilirsiniz. 


     Ben cildimi kurutmadığı için ikisinide severek kullanıyorum.Umarım yazım sizler için yararlı olmuştur.






Bumerang - Yazarkafe

Yorumlar

  1. saçlarım kalın telli olmasına rağmen severek kullanıyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tarağın yorumu buraya gelmiş yanlışlıkla galiba. Buna sevindim kalın telli saça sahip olanlar içinde çok iyi olacak o zaman teşekkürler sevgiler :)

      Sil
  2. bende sevmiştim bu seriyi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canım yorumun için :) ben hala kullanıyorum :)

      Sil
  3. Bana göre olduğunu düşünmüyorum. Kuru ve hassas bir cildim var. Selamlar.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınızı bekliyorum :)

Popüler Yayınlar