KUSURSUZ CILT İÇİN BB KREM !


    Eğer günlük makyajınızda sadelikten yanaysanız,  BB kremler tam size göre ! .Blemish balm kelimesinden türeyen BB kremi kusur kapatıcı olarak düşünebilirsiniz.Sürdüğünüz anda cildin renk tonunu düzenler ve size taptaze bir görünüm sunar.

     Piyasada her markaya ait BB krem mevcuttur.Cildinizdeki kızarıkları ve sivilce izlerini kapatmak için illa ağır fondötenler, kapatıcılar kullanmaya gerek yoktur. İçerisindeki nemlendirme ve güneş koruyucu özelliğinden dolayı hayat kurtarıcılardır aslında.Her cilt rengine uygun seçenekler sunulmaktadır.

    Ben garnier in ilk çıkan serisi ile tanışmıştım BB krem ile.Hatta resimde gördüğünüz 3.kutusu. Bendeki Lıght olan yazın sıcaklarında bile yüzde ağırlık yapmayan hafif bir yapısı var kokusu ve nemlenirmeside gerçekten güzel. Yanlız pek bi kapatıcılık beklememek lazım. Daha sonra Miracle Skin Cream (Antı-ageıng skın transformıng care) serisini denemek istedim. Ama bu krem daha acık bir renge sahip ve normal bir nemlendirici gibi düşünebilirsiniz. Cok hafif bir renk düzenleme
yapısıvar bana göre. Açıkçası pek memnun kalmadım.

  Gelelim L'oreal Paris in skin perfection BB kremine, bu krem daha cok renk düzenleyici özelliğe sahip ve düzenli kullanımda renk eşitsizliklerini dengelediği vaat ediyor. Ben daha yeni kullanmaya başladım diyebilirim, sonuçları muhakkak paylaşacağım sizinle.Şimdi çok severek kullandığım ve herşeyiyle memnun kaldığım L'oreal Paris nude magıque BB kremden bahsetmek istiyorum. Yapısıyla, kapatıcılığıyla , 20 faktör güneş koruma SPF ile ve bize sunduğu 5 özelliğiyle gerçekten kusursuz.Bu benim doğum günü hediyelerimden biriydi. Ablamada tekrardan teşekkür ederim.

      Sizinde herşeyiyle beğenerek kulladığınız BB kremler varsa yazabilirsiniz.Yorumlarınızı her zaman bekliyorum.




Bumerang - Yazarkafe

Yorumlar

  1. Ben Deborah'ın BB kremini kullanıyorum. Memnunum da. Tavsiye ederim. Ama Garnier'da denemek istiyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bakıcam canım mutlaka :) teşekkürler yorumun için :)

      Sil
  2. Ben sadece garnier denedim o da yüzümü çok yağlı gösterdi yağlı ciltler için olanını denemeyi düşünüyorum 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım garnıer yaglı zaten :) içlerinden en yağsız olanı Loreal in nude serisi galiba :)

      Sil
  3. Garnierin Bb kremini bende sevemedim ya🙈...Ama Loreal'in urunleri kesinlikle guzeldir kalibimi basarim🙌La roche posayin almistim ben bb kremini kullanmstm cok guzeldi.💙

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O markanınkinide ben hiç denememiştim canım :) 💕 ama bakmak lazım o zaman ☺️

      Sil

Yorum Gönder

Yorumlarınızı bekliyorum :)

Popüler Yayınlar