KARBONATIN CİLDE KATTIĞI GÜZELLIK !

 

   Karbonatın cildimize kattığı güzellikleri saymakla bitmez bana göre, cilt lekelerini yok eder, doğal bir peelingdir,sivilceleri giderir ...

  Ulaşımı da gercekten çok kolay bütün marketlerden temin edebilirsiniz.

  KARBONAT DOĞAL BiR PEELİNGDİR: Içerisindeki antiseptik özelliğinden dolayı cildi ölü hücrelerden arındırmak için en güçlü peelingdir.Bir çok pahalı markaların veremediği temizliği ferahlığı verdiğini sizde ilk uygulamada hissedeceksiniz. Yapmanız gereken tek şey haftada bir kaç kez ıslak cildinizi dariresel hareketlerle karbonat ile ovalamak.

SİYAH NOKTALARI GEÇİRİR : Karbonat anti-inflamatuar ve antibakteriyel özelliğinden dolayı siyah noktalardan kurtulmak için başvurulan doğal yöntemlerin başında gelmektedir.1 tatlı kaşığı karbonat ile yeterli miktarda suyu karıştırarak macun kıvamına getiririn. Bu karışımla siyah noktaların olduğu bölgeye masaj yaparak uygulayın, kurumasını bekleyin ve durulayın.

SİVİLCELER İÇİN ÇÖZÜMDÜR : Karbonat sivilceleri geçirmek için etkili bir yöntemdir. Sivilcelerin kurumasını sağlar içirisindeki bileşenlerden dolayı.Ayrıca cildin pH seviyesini dengelediği için sivilce oluşumunuda engeller. Siyah noktalarda kullandığınız uygulamayı kullanabilirsiniz.Haftada 3-4 kez yapmanızı öneririm sivilceleriniz geçene kadar.

CİLT LEKELERİNİN GİDERİLMESİNDE ROLÜ BÜYÜKTÜR: Karbonat ve limon karıştığı zaman doğal bir renk açıcıdır.Güneş lekelerinin giderilmesinde daha çok kullanılır. 1 tatlı kaşığı karbonat ile yeterli miktarda limon suyu karıştırılıp sorunlu bölgeye sürülür 2 dk bekletip yıkayabilirsınız. Bu işlemi gece yapmanızı öneririm .

TER KOKUSUNU ÖNLER : Doğal bir dedorant olarak düşünebilirsiniz. Duştayken koltuk altlarınıza karbonat ile masaj yaparak, kötü kokuların oluşumunu engelleyebilirsiniz.

 DOĞAL BİR TONİKDİR : 1 bardak soğuk suya 1 yemek kaşığı karbonat atarak , pamuk yardımı ile cildinizi temizleyebilirsiniz.

 Güçlü içerikleri sayesinde , her derdimize şifa olan karbonatın özellikleri saymakla bitmez gercekten. Ben karbonatın cok özelliğinden faydalanıyorum , umarım sizlerde faydasını görürsünüz.


Bumerang - Yazarkafe

Yorumlar

  1. çok faydalı bilgiler teşekkürler

    YanıtlaSil
  2. Eskiden cok kullanirdim canm faydasida var. Ama cildm cok kuru oldugundan yakio benimkini. Normal cilde ve yagliya faydalari cok var. Tesekkrler önerin icin de 😘

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım kuru ciltte malesef daha çok kurutuyor :( teşekkürler yorumun için 💕

      Sil
  3. Hiç duymamıştım 😊 deneyeceğim teşekkürler 😊

    YanıtlaSil
  4. sen neymişsin be karbonat cilt lekeleri için arayışa girmişken bu yazıyla karşılaşmak iyi oldu

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınızı bekliyorum :)

Popüler Yayınlar