SAÇLARIMI NASIL HIZLI UZATTIM



       


  Bayanların canları sıkıldığında , depresyona girdiklerinde , değişiklik yapmak istediklerinde yapacakları ilk şey Saçlarını ya kestirmek yada boyatmaktır. Ve her nedense %80  kestirdikten sonra pişman olur☺️ Ve saçlarımı nasıl hızlı uzatırım diye Çözümler aramaya başlar. Bunu kendimde yaptığım için çok iyi biliyorum 😀. Peki ben bu süreçte neler yaptım saçımı kısa sürede nasıl uzattım Hepini sizlerle paylaşmak istiyorum. Umarım sizler içinde bir umut olur. 


Öncelikle bir kaç tavsiyede bulunmak istiyorum ; 

-Bol bol su için. Saç diplerimiz nemli olduğu zaman daha çabuk uzar. 
-Saçlarınızı sabah akşam tarayın. Kan akışını hızlandırarak daha kısa sürede uzamasını sağlayabilirsiniz. 
-Saçlarınızı şekillendirmek için kullandığınız fön makinaları, kurutma makinaları,düzleştiriciler den uzak kalmanızı öneririm çünkü ; bu tür makinalar saçtaki suyun buharlaşmasına saçların nemsiz kalmasına ve kırılmasına sebep olur.


-Hazır yağlı gıdalar yerine balık, kırmızı et, sebze ve meyveyi bol bol tüketmenizi öneririm.
-Hint yağı ile haftada 2 kere saç diplerine masaj yapabilirsiniz. Hint yağı saçın uzaması için en çok kullanılan yağdır.
  
    Gelelim şaçlarımı en çok uzatan farkı gerçektende herkesin gördüğü o maskeye;



Malzemeler:  

-Sinemaki 
-Tatlı badem yağı
-Bemiks ampul 
-Evigen ampul(isteğe bağlı)         
-Bepanthen ampul (isteğe bağlı)
-Hint yağı
  

Hazırlanışı ve uygulanışı; 
2 yemek kaşığı kadar sinemakiyi1 su bardağı  ılık suya demeyelim. 10 dk demlenen çayımızı süzüp suyu fısfıslı bir şişe içerisine alalım. İçerisine 1 kapak tatlı badem yağı,1 Bemiks ampul , isterseniz Evigen ve bepantheni de koyabilirsiniz.(isteğe bağlı).1 kapak Hint yağınıda ekleyip şişenin kapağını kapatık çalkalayalım. Şaç diplerine dairesel hareketlerle masaj yaparak uygulayalım, kalan suyu şaç uçlarına uygulayalım. İşte bu kadar😉


 Yanlız bu maskenin gerçekten etkili olabilmesi için bi kaç önemli nokta var.
 *Haftada 1 kere olmak üzere 2 ay kullanıp , 2 hafta ara vermek  . Ben 3 Kür uyguladım yaklaşık 15 cm civarında uzadı 5 aylık bi sürede. 


 O kadar maske yağ denememe rağmen hiç birinde bu kadar hızlı bir etki görmedim gerçekten. Unutmadan şunuda belirtmek istiyorum, bu süreçte doğal Sarmaşık Özlü bitkisel şampuan ve serumunu kullandım. Deneyecek olanlardan yorumlarını bekliyorum.



Bumerang - Yazarkafe

Yorumlar

  1. Deneyeceğim bu kürü :) Teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  2. Sizde faydasını görürsünüz umarım. Bende gercekten çok işe yaradı :)

    YanıtlaSil
  3. Bu kürün benim çok işime yarayacağını düşünüyorum. Ucundan kırıkları alalım deyip ,omzuma yakın yere çıkarttılar saçlarımı :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende ayni seyi yasamistim aslinda... kesinlikle tavsiye ederim ben bu kürü yapmadan çok araştırmıstım düzenli kullanımda sonuç almayan yok 💕 inşallah sizde biran önce faydasını görürsünüz.

      Sil

Yorum Gönder

Yorumlarınızı bekliyorum :)

Popüler Yayınlar